Jdete na svatbu s partnerkou a chcete vypadat jako dokonalý pár?

Jdete na svatbu s partnerkou a chcete vypadat jako dokonalý pár?

Vyberte kravatový uzel tak, aby lichotil vaší postavě
Jaký kravatový uzel vybrat ke své postavě
10.7.2019
Uvažte si dokonalý kravatový uzel
Uvažte si kravatový uzel tak, abyste vypadali dokonale
20.8.2019

Jdete na svatbu s partnerkou a chcete vypadat jako dokonalý pár?

Outfit svatebního hosta

Outfit svatebního hosta

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jste s partnerkou pozvaní na svatbu? Určitě budete řešit, jak se barevně sladit, abyste vypadali jako dokonalý pár. Myslíte si, že na tom nezáleží a že se vám stejně nepodaří oslnit okolí? Není na tom nic těžkého, ani finančně náročného. Zjistěte, jak na to.[/vc_column_text][vc_single_image image=“2935″ img_size=“full“ add_caption=“yes“ alignment=“center“ onclick=“link_image“][vc_column_text]

Sáhněte po bílé košili a barevné kravatě

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Nejjednodušší cestou, jak se snadno a rychle barevně sladit s partnerkou, je zvolit bílou košili a kravatu dle barvy partnerčiných šatů, případně doplňků. Pokud má partnerka zelenkavé šaty, volte kravatu ve stejné barvě jen tmavším odstínu. Přesný odstín barvy nemusíte dodržet.

K bílé košili můžete vybírat kravaty v různých barvách i vzorech, z materiálů lesklých i matných. A protože svatba je veselá událost, lesk je více než vhodný.Zvláště, pokud máte oblek z matného materiálu. Dobře vybraná kravata se vzorem a v lesku vám dodá svěží a radostný vzhled.

[/vc_column_text][vc_single_image image=“2526″ img_size=“full“ add_caption=“yes“ onclick=“link_image“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ve výsledku byste měli působit elegantně a vkusně. A kravata by se samozřejmě měla pyšnit dokonalým uzlem. Podívejte se, jak správně vázat kravatové uzly.

Bude mít vaše partnerka vícebarevné šaty? To není žádný problém. Vyberte košili v barvě bílé jako základ. Tu doplňte kravatou v barvě co nejvíce podobné té, která je na jejích šatech dominantní.

Nedoporučujeme volit kravatu v barvě bílé, slonové kosti nebo champagne, protože některou z těchto barev může mít na sobě ženich. Jedním ze základních pravidel v oblékání na svatbu je, že tyto barvy jsou vyhrazeny svatebnímu páru..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

I v barevné košili můžete uspět

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Barevné košile oživí outfit svatebního hosta. Pokud máte rád barvy a dáváte přednost barevným košilím, sáhněte po světlých pastelových barvách. Tón barvy košile slaďte s barvou šatů partnerky.

Pozor na tmavé barvy košile

Půjde-li vaše partnerka v šatech nebo kostýmku v tmavších barvách, není vhodné volit košili v tmavém odstínu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ty se používají výhradně na svatby konané po 18. hodině. Raději opět zvolte bílou košili a kravatu v odstínu partnerčiných šatů. Vyberte si jednu z bílých košil značky Pánské obleky BANDI.[/vc_column_text][vc_single_image image=“2527″ img_size=“full“ add_caption=“yes“ onclick=“link_image“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nezapomeňte sladit šperky

Nezapomínejte na to, že k dokonalému sladění s partnerkou je potřeba, aby ladila i barva šperků. Pokud má vaše partnerka šperky stříbrné barvy, měly by být i vaše hodinky, spona na opasku a manžetové knoflíčky stříbrné. Podívejte se, jak elegantní můžou být manžetové knoflíčky ve stříbrné barvě.

Kapesníček do saka – „třešnička na dortu“

Použijte do kapsičky saka kapesníček v barvě kravaty. Věřte, že pokud je kapesníček barevně sladěn s kravatou nebo motýlkem, přidáte tímto jednoduchým trikem svému oblečení několik bodů navíc. Zvláště při tak slavnostní příležitosti, jakou je svatba. Prohlédněte si nabídku kapesníčků do saka od Pánské obleky BANDI.

Víte, že…

Novomanželé mají někdy jiná přání ohledně oblečení svatebních hostů. Například to, že svatba bude laděna do příběhu z jejich oblíbeného filmu, historických kostýmů nebo jinak netradičně. Zde se pak předpokládá, že i vy se obléknete tematicky.

Tip pro vás

Chcete mít jistotu, že neuděláte na svatbě nějaký přešlap? Přečtěte si nejčastější prohřešky svatebních hostů v oblékání, abyste věděli, čeho se vyvarovat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]